Brødrene Jakobsen AS

Brødrene Jakobsen AS startet sin virksomhet for mer enn 35 år siden, og er i dag et av Sørlandets største malermester- og byggtapetserfirmaer.

Fagkunnskap gir trygghet!

Når du skal velgemalermester, er det viktig å vite av kvalitet og nøyaktighet er noe denne står for. Med over 30 års erfaring er kvalitet, nøyaktighet og kreativitet blitt synonymt med Brødrene Jakobsen AS. Dette gjør at du som kunde kan være trygg på at vi vil hjelpe deg uansett hva slags behov du måtte ha.

Brødrene Jakobsen AS har alltid lagt stor vekt på faglig kompetanse.

Vi arbeider kontinuerlig med rekruttering til faget, samtidig som ser opplæring og kompetanseheving av egne ansatte som en viktig forutseting for at vi til enhver tid kan utføre vårt arbeid fagmessig korrekt.

 

Oppdrag

Oppdragene spenner fra maling og tapetsering av privatboliger til større bygg innen både offentlig og privat virksomhet.

Brødrene Jakobsen tar alle oppdrag innen:
- innvendig og utvendig maling
- tapetsering
- gulvlegging
- gamle maleteknikker
- restaurering
- sprøytemaling - epoxy gulvbelegg- våtromsarbeider
 

Vi lager forslag - og løsninger

Brødrene Jakobsen AS tar hånd om alt innvendig og utvendig arbeid, uansett omfang. Vi har fagfolkene og utstyret. Men like viktig er det at vi har den erfaringen og de rutinene som er absolutt nødvendig for en skikkelig planlegging. Det er din beste garanti for at arbeidet blir utført etter avtale, selv innenfor stramme tids- og budsjettrammer, uansett hvor stor jobben er. Ofte er det nettopp denne fasen som skiller mellom gode og dårlige malermestere.

Men selv et profesjonelt utført malerarbeid er ingen garanti for et vellykket resultat. Det kreves både erfaring og sikker smak for å sette sammen fargene slik at helheten blir perfekt. Ofte kreves også en god porsjon mot, om man ønsker å satser på et interiør som gjenspeiler en personlig stil. Vi innrømmer gjerne at vi ser på slike jobber som spennende utfordringer, men vi vet samtidig hvor krevende de er. Derfor vil vi alltid forsikre oss på forhånd om at også vi vil bli fornøyde med resultat. Brødrene Jakobsen AS har fagfolk som er mestere i sitt fag, og som setter sin ære i å gi det lille ekstra. Det betyr at vi behersker alle teknikker innen finere malerarbeid, restaurering og gamle malerteknikker.

La oss komme med forslag til ditt gulv også – vi har både ekspertisen og dyktige fagfolk som behersker legging av alle typer gulvbelegg. Dette gir deg som oppfragsgiver en rekke fordeler. Ved omfattende jobber som krever spesialister innen de forskjellige fagområder, får du kun en malermester å forholde deg til. Det forenkler samarbeidet, og samtidig gjør det planleggingen og organiseringen enklere, slik at gjennomføringen kan gå mest mulig knirkefritt. Og endelig gir det bedre kontroll med at farger og materialer jobber sammen og gir den helheten som er så viktig for sluttresultatet.

Referanser
  • Erikssonbygget (1999)
  • Subsea 7 bygget(2000)
  • Meny-bygget (2001)
  • SATS (2001)
  • Sørlandet Sykehus HF, Arendal
  • Frivolltun, bo- og omsorgssemter (2002)
  • Nye boliger på Vessøya (2001)

La oss vise deg hva vi kan gjøre!

Les mer om Brødrene Jakobsen AS Ta gjerne kontakt neste gang du har bruk for våre tjenester.